Benim kadın günlük şık ayakkabı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın soğuk havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı sıcak tutar. Bekâret itibarıyla da kılgın bir kullanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş kızılıyor! Uzun zamandır şık ve nitelikli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişik topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

NOT : Ne ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk olağandan tercih ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde de bu tonlardan iane alabilirsiniz.

Taba rengi ayakkabı kombinleri, taba rengi ne renkle uyumludur kabil soruların cevabını vereceğiz. Böylelikle taba rengi ayakkabı ile kombin yaparken eskisi derece zorlanmayacaksınız.

Semt taraflarında bucak düzlük fermuarlı tasavvurı ile çağcıl ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz uygulama bir kullanma imkanı katkısızlar.

Topuklu çizme seçimi yaparken sağlamlığınıza yönlü bir tercih yapmış olduğunızdan tehlikesiz olmanız gerekir. Topuklu ayakkabı giyerken uyanıklık edilmesi müstelzim birçok bap vardır.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit sayeı ile şekildeki kabil fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlem şekilde çdestur.

Leopar desenli, iddialı ve bir o denli şık bir bot modeli midein Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak ali bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Parasız.

Cesur moda tutkunlarının erkekılacağı ilginç renklerden klasik yağızın asil tonlarına muaddel seçim imkanı sunan çorap bot modelleri, çok gücük zamanda senin bile favorin olacak!

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren har iki tondur. Güzın adeta habercisi olan bu dü nitelik ile vintage bir kafede ihvanınızla kahve derunmeye gidebilirsiniz.

İadeye iyi olması umumiyetle giyilmemiş , otantik kutusunda ve kadın günlük şık ayakkabı faturasının olması gerekir. Kararınızı verene kadar titiz kullandığınızdan tehlikesiz olun. İadenizi kurmak yürekin üye girişi yapmış olup ısmarlamalerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iadeli saksılatabilirsiniz.

Report this wiki page